Webmaster de serviciu

Cum adaug poze la insemnare

Dupa 3-4 ani a venit timpul si pentru asta. Deci pe scurt: poze la o insemnare pot fi incarcate/adaugate la momentul in care se creaza sau se modifica insemnare respectiva. In consecinta primul pas in adaugarea unei poze este intrarea in meniul "Blogurile mele" si acolo se da click pe "Insemnare noua" in dreapta blogului la care se doreste adugarea unei noi insemnari.Dupa pasul de mai sus apare editorul in care poate fi creat insemnarea. In header-ul editorului se gasesc cateva butoane, utilate cu tooltip (mesaje scurte si foarte utile). Clickul pe una dintre aceste mesaje permite incarcarea imaginilor (vedeti poza de mai jos).

Click pe ea si se deschide o fereastra noua (in cazul in care nu se deschide nimic, inseamna ca pop-up -urile sunt blocate, o cautare pe Google dupa "dezactivare pop-up blocker" ar trebui sa rezolve problema)

Aici aveti doua optiuni: fie incarcarea unei imagini noi (1) , fie alegerea unei imagini care este disponibil in contul vostru (2) fie altundeva pe Internet (ceea ce nu-i frumos, daca nu-i vorba de un serviciu dedicat).

Pentru optiunea 1 alegeti poza, apoi setarile si se apasa "Incarca imagine". Va aparea un mesaj "Asteapta. Poza ta este incarcata acum". Dupa ce poza este incarcata pe server, fereastra in care sa desfasurat tot procedeul este inchis.

Pentru optiunea 2 se introduce URL-ul unde se gaseste poza, se aleg setarile si "Incarca poza". Restul procedurii este la fel ca sus. Mai jos aveti si metoda prin care se afla URL-ul unei poze incarcate deja in contul tau. Din meniul "Fisierele mele" se da click pe glob si apare intr-un popup url-ul imagini care poate fi copiat.


La inchiderea ferestrei in care se face incarcarea, in editor apare poza inserata (daca se foloseste editarea HTML atunci apare codul HTML inserat).

Intrebari ? Nelamuriri ?

Tag-uri Technorati:Comentarii

Salut .. o intrebare despre tampate-uri .. sepoate folosi optiunea de modificare a template-ului la toate temele ... sau doar la cele facute doar de ablog?
de Teodora in data de 2010-10-30 12:09
bun multumesc.
de alik in data de 2010-11-30 16:07
Buna seara! Am si eu o problema cu blogul si nu stiu ce sa fac: de vreo 2 saptamani tot incerc sa postez materiale video pe blog (de pe youtube, trilulilu) si nu merge. Inainte mergea iar acum nu mai merge. Ma puteti ajuta? Adresa blogului este: http://deeea.ablog.ro . Astept raspunsul dvs. O seara buna!
de Deea in data de 2010-12-07 20:07
You super.Tineti up the good work and I have many vizite.Mult luck.
de jocuri pentru copii in data de 2010-12-14 19:12
:((
De ce nu pot crea blog-ul meu.
În nume dă problemele cu alfa-numerice şi _e.
Mi-ar placea sa am un blog cu tine
Am încercat timp de 2 zile
îl acuză pe numele de eroare pe blog-crearea ???????
Te rog ajută-mă
mulţumiri
:((
de pelerini in data de 2011-09-14 20:10
Foarte tare, multumesc!
de bebe in data de 2011-09-28 16:15


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare