Webmaster de serviciu

escroc.com

Iata in ce companie selecta este inclusa Romania, la 2 luni inainte de aderarea la UE, pe siteul Escrow com: Escrow com currently supports transaction from all over the world However, there is a small list of countries that we do not support These include Balkans, Burma (Myanmar), Cuba, Indonesia, Iran, Iraq, Liberia, Libya, Moldova, Nigeria, North Korea, Romania, Syria, and Zimbabwe Are cineva ideea ce altceva as putea folosi in loc de escrow com?
Tag-uri Technorati: ,


Concurs: Ablog.ro Redesign - Part 3

Si iata ca pana la urma concursul initiat a atras 2 concurenti care au prezentata cate 2 lucrari Click pe ele pentru a vedea in marimea lor originala: 1 Trimis de George Gabor: 2 Trimis de George Gabor: 3 Trimis de cimiup 4 Trimis de cimiup Intre timp George Gabor a mai trimis doua prezentari: 5 si nr 6: Astept pareri si comentarii Care dintre prezentarile astea merita sa fie noul design al siteului ablog ro? Exprimati in sondajul din dreapta opinia voastra!
Tag-uri Technorati: , ,


Concurs: Ablog.ro Redesign - Part 2

Am initiat concursul de redesign a siteului acum o luna. Dupa o saptamana vazand lipsa de reactie a potentialilor concurenti am dat seama repede ca concursul n-o sa aiba succes, asa ca nu ma asteptam sa apara vreo lucrare inscrisa in concurs.

Asa ca am fost destul de surprins, cand in ultima zi a concursului am primit totusi 2 lucrari (de la acelasi persoana). Mai astept pana maine, poate mai apare vreo lucrare, daca nu, probabil las la indemana utilizatorilor siteului ablog.ro sa decida daca desingul...
Citeste mai departe

Tag-uri Technorati: , ,


M-am intors

Aici am fost: Si printre multe altele am vazut si asta: Mai pe indelete: a fost foarte misto
Tag-uri Technorati: , ,


Google a cumparat YouTube

via Ionut Oprea
Tag-uri Technorati: ,


Vacanta

Din momentul asta intru in mod oficial in vacanta (de 10 zile)


Zile libere si bloguri recomandate

Am intors dintr-o vacanta scurta de 4 zile, si am vazut inboxul plina cu mesaje de contact. Atat de multe ca nici SHIFT sa mai apas la semnatura nu am mai avut timp, asa ca se pare ca de acum incolo voi scrie si voi semna numai cu litere mici.

Sooo:
1. O prima intrebare se refera daca se poate face ping automat la servicii de monitorizare automate gen technorati.com?

Da se poate, si se face la technorati.com si weblogs.com. Initial mai erau in aceasta situatie fericita de a primi pinguri de la ablog...
Citeste mai departe

Tag-uri Technorati: , , ,


Google Gadgets si Yahoo! BBAuth

Informatie interesanta pe blogul lui Matt Cutts si blogul Google Operating System despre includerea Google Gadget-urilor pe siteuri web. Matt a scris articolul (si a dat linkul spre blogul GOS) ca replica la postul lui Jeremy Zawodny referitor la Open Hack Day de la Yahoo!, unde sa discutat (printre altele) si despre BBAuth , un serviciu care permite includerea functionalitatilor si serviciilor oferite de Yahoo, in siteuri web.

Deci Google Account Authentification vs. Yahoo! BBAuth doua ajutoare pentru...
Citeste mai departe

Tag-uri Technorati: , , , , ,


Alte noutati

De acum puteti modifca textele care apar pe blogurile voastre, cum ar fi: Despre mine, Arhiva, Linkuri, Aboneaza-te la insemnari, etc Din pagina cu blogurile mele, dati click pe Editeaza textele si iar apoi click pe textul pe care vreti sa-l modificati
Tag-uri Technorati: , , 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare