Webmaster de serviciu

Citeste mai departe

La cererea catorva utilizatori am implementat o noua optiune de afisare a insemnarilor pe prima pagina a blogurilor. De acum puteti afisa doar primele 250 sau 500 de caractere (aproximativ) din insemnare, iar sub aceasta parte a insemnarii va aparea un link cu Citeste mai departe care duce pe pagina unde puteti vedea intreaga insemnare. Optiunea poate fi setata sub meniul Setari generale si se aplica la toate insemnarile din blogul respectiv.

Asteptam in continuare sugestii de inbunatatire de la voi, si in limita timpului disponibil vom incerca sa le implementam.

Tag-uri Technorati: , ,Comentarii

Salutare
Noua prin zona. Intrebare: cat de frecvent are blogul probleme de genul celor de ieri, cu picatul si erori, etc?
Thx
de cimiup in data de 2006-09-28 16:28
Buna,
Excelent noua optiune (utila in cazul insemnarilor mari).
de mina in data de 2006-09-28 17:29
Fain. Kiar e o idee buna. Mai sunt uneori topicuri mai lungi si ocupa spatiu in pagina principala. Scapam si de derulatul din scroll, dar se si rafineaza aspectul blogurilor.
de kestii in data de 2006-09-28 18:10
pentru cimiup: ieri nu am observat ca siteul ar fi picat (m-am uitat si pe trafic, nimic ciudat), azi nu a mers vreo 30 de minute (pe la ora 4), serverul este in State, si din pacate mai apar probleme din cand in cand (odata la doua luni)

cat despre erori, nu ar trebui sa vezi/vedeti nici o erorare eventual cand mai copiez/schimb niste fisiere, s-ar putea intampla ca un blog sa nu se incarce, dar astea sunt erori care se remedieaza in cateva secunde
de webmaster in data de 2006-09-29 00:07
Am descoperit cu surprindere si mai c-am rosit ca unul dintre blogurile mele a fost sters fara aprobarea mea.
Ce este mai grav casuta de e-mail a fost accesata de catre altcineva.
Mi se pare mie sau e ceva in neregula? Inainte de alte comentarii astept unele explicatii.
de elena in data de 2006-09-29 02:34
care dintre bloguri a fost sters? (de fapt ca sa va linistesc nu a fost sters nici un blog nici cu, nici fara aprobarea cuiva, un blog poate fi sters doar de proprietarul acestuia)

iar despre casuta de email care a fost acesata fara voia dvs. ne pare foarte rau, dar chiar nu vedem ce avem de a face cu acest incident nefericit
de webmaster in data de 2006-09-29 11:31
Webmaster, poate ma ajuti cu un sfat: se pare ca nu mai reusesc sa adaug poze la posturile mele... Si am avut grija sa le fac extrem de mici (jpg-uri pana in 100k...). Vreo solutzie, ceva?
de woundedknee in data de 2006-10-02 17:51
pt woundedknee: am creat un blog nou ca sa creez conditiile identice in care te aflii tu acum, am creat o insemnare in care am incercat sa adaug o poza. Si a mers totul cum ma asteptam. Asa ca te rog explica detaliat ce nu a mers, eventual da-mi si exemple concrete (poti sa-mi trimiti si codul HTML a insemnari dupa ce ai incarcat poza).

Poti sa ma contactezi de pe pagina http://www.ablog.ro/contact
de webmaster in data de 2006-10-03 00:02
Multzam - tocmai ti-am trimis un mail... Cu tot cu codul HTML...
de woundedknee in data de 2006-10-03 11:48
si eu vreau sa stiu cum pot uploada poze, ca sa pot adauga poze si sa nu recurg la varianta de a pune un link de unde sa incarce poza respectiva. multumesc.
de valentin caragata in data de 2006-10-04 19:24
mai am o problema...
dak imi parolez blog-ul, nu il mai pot accesa deloc, kiar dak stiu parola.... mai sunt si alte prb, intrebari, nelamuriri, cum le pot discuta si altfel dekt prin mesaj aici ?
Thx
de cimiup in data de 2006-10-16 17:49


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare