Webmaster de serviciu

Concurs: Ablog.ro Redesign

Si in sfarsit a venit momentul unui concurs pe Ablog.ro. Din cate vedeti designul siteului lasa mult de dorit (e creatia mea, recunosc ). Insa a venit momentul ca si aceasta parte a siteului sa fie dat in maini bune. Pentru asta organizam un concurs:

Ablog.ro Redesign

Crearea unui design si a unui logo nou pentru platforma ablog.ro. In prima faza participantii care doresc sa concureze pentru premiul pus in joc, trebuie sa prezinte o imagine cu prima pagina a siteului ablog.ro in orice format dorit de ei.

Concursul incepe oficial pe data de 26.Septembrie (pentru a lasa timp pentru micile modificari in regulile concursului care vor aparea la sugestia utilizatorilor care vor comenta la foarte scurt timp dupa ce termin insemnarea ).

Prima faza, si anume a inscrierilor lucrarilor tine pana in data de 26.Octombrie). Cel mai tarziu pana in data de 3 Noiembrie vor fi selectate 3 lucrari finaliste. De la realizatorii acestor lucrari se cere sa mai prezinte in cel mult 7 zile 2 template-uri/idei pentru 2 pagini interioare ale siteului si anume: http://www.ablog.ro/myblogs si pagina cu editorul WYSIWIG. De data asta lucrarile originale si cele 2 template-uri trebuiesc prezentate in format PSD, cu liniile pentru slice-uri trase. In 5 zile, cel mai tarziu in 15 Noiembrie va fi anuntat castigatorul oficial al concursului.

Iar acum despre premiu: ofer 130 Euro designului care va fi implementat pe ablog.ro + un link de pe prima pagina a siteului catre portofoliul/siteul (strict siteul care prezinta designerul sau firma de design) designerului.

Pentru insciere trimiteti adresa voastra de email si designul (imagine sau url) la adresa contact la ablog.ro.

Ne rezervam dreptul de a nu alege nici un castigator in cazul in care consideram ca nici o lucrare nu se ridica la asteptarile noastre.

Tag-uri Technorati: , ,Comentarii

Exista limitari, eventual elemente obligatorii legate de format si/sau sectiuni care trebuie (de exemplu) sa existe obligatoriu pe main ? De exemplu, un Login form s.a.m.d ?
Poate nu ar fi rau sa aduci niste adaugiri care sa specifice ce trebuie inclus, obligatoriu.
de whitewolf in data de 2006-09-23 08:55
as zice ca nu este nici o limitare totusi un login form, ultimele insemnari, bloguri recomandate si parteneri ar trebui sa fie pe prima pagina. Insa ma las convins foarte usor de orice.
de webmaster in data de 2006-09-24 11:17
Ce zici de un test IQ ? :d Glumeam... informatia trebuie sa existe pentru toata lumea, putini discern. Imi cer scuze daca deranjeaza pe cineva comentariul meu. Totusi.. exista un totusi :) Dupa mine ar trebui sa se dea un examen pentru obtinerea unei adrese de net/unui acces internet. Astept sa-mi sariti in cap :P
Ah... Nu ma las convins usor :)
de unaltanonim in data de 2006-09-26 04:46
spre exemplu ar fi si o treaba daca ai "modifica" nitel show-posturile de la " adauga comentariu nou " sau o chestie in gen , ce ma intriga este faptul ca nu este nici o optiune care sa catalogheze cum sa imi arate insemnarile un ceva in genu "show by last" sau "show by 1th" ....
ma rog, intelegi tu
de angell in data de 2006-09-27 02:25
e mijto site'u!!
de petrov nicolae in data de 2006-10-23 13:10
Cam putin premiul pentru un logo plus 2 designuri de pagina. Daca era numai logo-ul, mergea .. dar pentru 2 design-uri iti mai iei de la oameni inca 500 euro (daca sunt bune)

De ce nu lasati numai logo .. cei trei alesi de voi le supuneti la vot .. 8-| parerea mea
de Eu in data de 2007-08-09 01:42
Oameni buni, concursul s-a cam incheiat. Are si un castigator..
Pana se va decide demararea unuia nou, zau, cititi mai atent inainte a a posta cate ceva.
Nea WebMesteru (de serviciu) chiar ca nu se exprima in exces si nici neclar, atunci cand o face.
de WhiteWolf in data de 2007-08-09 11:24


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare