Webmaster de serviciu

Development

Desi nu se vede lucrez foarte mult la platforma ablog. Azi noapte am facut modificari importante in backend-ul sistemului de blogging. Asa ca daca apar erori neasteptate scrieti aici sau folositi formularul de contact, le voi rezolva pe toate.

De altfel de saptamana asta unele pagini sunt cache-uite, sper ca acest lucru va duce la o rulare si mai rapida a sistemului.Comentarii

Buna, am o intrebare; m-am inscris iei aici la voi.....as vrea sa pot comenta dar nu pot.Ma poti ajuta? Multumesc.
de rasaritdesoare in data de 2006-09-13 11:38
Adica? Vedeti, ati reusit deja sa comentati.
de webmaster in data de 2006-09-13 11:45
Am creat un blog si am introdus o insemnare. Unde poate fi vazuta de catre ceilati, deoarece nu apare in homepage ... Exista undeva lista ultimelor insemnari ...?
de intercity in data de 2006-09-14 14:13
Exista doar lista cu ultimele insemnari din blogurile aprobate manual, pentru a tine spammeri departe
de webmaster in data de 2006-09-14 23:40
:(( hello si eu mi-am facut cont dar nu intra. help :d pls
de clau in data de 2006-09-16 20:11
templateul Painted Desert are ceva?nu se vede imaginea de sus ...
de reico in data de 2006-09-18 09:51
Multumesc pentru adaugarea blogului in lista celor recomandate.
de intercity in data de 2006-09-18 14:43
apreciez foarte mult site-ul, in special pentru ca se incarca mult mai repede decat alte site-uri de bloguri. totusi, ar fi niste chestii tehnice care-ar putea fi imbunatatite:
1. mi s-ar parea esential sa existe o modalitate de-a modera comentariile inainte de-a fi afisate. de exemplu, eu vreau sa permit oricui sa comenteze, fie ca e membru sau nu, dar vreau si sa pot selecta ce afisez pe blog, ca sa nu apare replici de doi lei.
2. marea majoritate a template-urilor au probleme de afisare pe IE5. nu ca as folosi acest browser, dar sunt multi care n-au auzit de firefox sau opera si mai sunt inca pe win98.
de doar eu in data de 2006-09-18 17:26
hello
am si eu o mare rugaminte , dk poate cineva sa-mi spuna dc nu ma pot loga , am cont facut dar nu se logheaza ce se-ntampla? mi-am facut aici cont acu 2 zile si de atunci tot incerc sa ma loghez. pls dati-mi si mie un answer.
de klaus in data de 2006-09-18 21:08
eu sunt pe win 98 si rulez cu explorerul lui desi am auzit mai ca toata lumea de firefox si opera eu am un pc mai oldie care mi-ar ingreuna viata cu astea , credeti ca e de la explorer dar asta e de baza totusi nu? bagati in seama msj pls ca nu mai pricep nimic
de klaus in data de 2006-09-18 21:43
pt. doar eu: exista posibilitatea de moderare insa si comentariile nemoderate apar pe blog (pana cand nu sunt sterse de propritarul blogului) - imediat ce termin de renovat apartamentul :d ma apuc si de o noua functionalitate care sa faca posibila neafisarea comentariilor pana la aprobare

pt. cei cu Internet Explorer: adevarul este ca dezvoltarea se face pe Firefox si de multe ori uit sa verific layout-ul in IE, voi incerca sa rezolv si problema in cel mai scurt timp posibil

referitor la problemele de login: aici sa-r putea sa aveti probleme din cauza sistemului de logare. Nu vreau sa intru in detalii insa din motive de securitate, o sesiune ramane activa doar daca vizionarea paginilor succesive se face de pe acelasi IP. Home userii, nu ar trebui sa aiba nici o problema la logare, insa daca lucrati intr-o companie mare care are mai multe IP-uri de iesire, si fiecare descarcare de pagina se face prin IP-uri random, ati putea avea probleme de login. Evident vom cauta solutii si pentru rezolvarea acestei probleme.
de webmaster in data de 2006-09-19 11:10
Ajutor!!!!!!!! nu pot intra in blugul meu.Ce se intampla.Dati-mi o mana de ajutor! POT intra numai la insemnari.De ce altii pot intra si eu nu.Chiar daca ma loghez nu-mi pot vizita blogul. Multumesc anticipat pentru mana intinsa.
de rasaritdesoare in data de 2006-09-19 23:01


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare