Webmaster de serviciu

Noul homepage Neogen

Neogen iese in fata cu un homepage reinoit si cu un video cu Nagy Andras si Calin "Neogen" Fusu in prim plan (doi dintre fondatorii Neogen), si Dani "Banneru" in plan secundar. In timp ce Calin ne indeamna sa facem click pe butonase, in spate, Andras recunoaste tacit, dar foarte citet, ca sursa lor de inspiratie este Yahoo!

Insa nu cred ca ei sau gandit la imaginile din partea de sus a pagini de start, ci mai mult la functionalitate. Asta nu impedica pe "mai marii internetului romanesc" sa striga "Hotii", vezi aici, aici (dl. iBlog, do you?) si aici.

(Intre timp pozele initiale au fost schimbate parca)

Tin minte ca chief editor-ul de la vol.at recunostea acum cativa ani ca aplicatia de "Vremea" de la ei (cel putin la aceea vreme) este o copie dupa weather.yahoo.com. Si ei totusi faceau ceva bani din internet inca din vremea aia. Asemanarea era izbitoare, erau poze direct preluate de pe Yahoo! fara nici o modificare. Insa zicea el, ca nu are rost sa reinventeze roata , mai bine de atat nici ei nu puteau sa faca. Si cred ca aici a fost spus totul.

Alta idee este ca Neogenul a inserat din nou in paginile sale contorul de la Trafic.ro, insa de data asta toate siteurile sub un singur counter (mai putin paginile de sub site.neogen.ro) si se pare ca se adevereste lucrul pe care se stia si de care se temeau mai multi, si anume ca Neogen-ul prin siteurile sale este cel mai mare publisher online din Romania.

Intre timp am citit pe blogul lui Marius Pahomi o nota, care arata ca videoclipul este si el asemanator cu cel creat de Yahoo!. Baieti, cred ca aste este deja un pic mai mult decat trebuia. Dar in fine. Mai conteaza ? Da conteaza, cel putin pentru Calin.

Tag-uri Technorati: , , ,



Comentarii



Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare