Webmaster de serviciu

Ultimele noutati

Ultima saptamana am mai lucrat/modificat ceva la platforma ablog.ro. In afara faptului ca au mai aparut alte 2 templaturi noi (copii Blogger) am facut importante modificari in backendul platformei, prin niste compresii care au dus la faptul ca timp de 2 zile pe prima pagina a siteului ultimele insemnari apareau eronat. In afara acestui lucru insa modificarile au avut si beneficii, mai ales in viteza platformei.

De asemenea am mai dezvoltat o noua functonalitate:Ultimele poze. Acesta afiseaza ultimele 6 poze incarcate pe ablog.ro pentru un blog. Din pacate pana acum nu era salvat in baza de date ID-ul insemnarii pentru care poza respectiva a fost uploadata, numai ID-ul blogului, asa ca momentan pozele nu sunt linkuite spre insemnarile in care apar. (Aceasta problema va fi remediata pe parcurs, in fiecare blog, dupa 6 imagini incarcate lucrurile vor reveni la normal) Pozele care nu sunt hostate pe ablog.ro nu apar in aceasta lista. BTW poze, cine nu stie pe ablog.ro un user poate sa uploadeze pana la 10 Mega poze.

De asemenea, am modificat fisiere de Javascript (am scos comentariile, si am concatenat pe cele mici),acum editorul ar trebui sa se incarce mult mai repede ca pana acum.

Cam atat pentru saptamana trecuta ...

Tag-uri Technorati: , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare