Webmaster de serviciu

Google avertizeaza webmasterii prin Sitemaps

Google avertizeza webmasteri siteurilor care au fost penalizate sau scoase din SERP's asupra motivelor care au dus la excludere, folosind de Sitemaps. Evident nu toti webmasteri vor fi avizati, numai cei care sunt considerati oarecum inofensivi, si care au ajuns la excludere din nestiinta. Cei care se ocupa de cloaking, keyword stuffing si alte technici de black SEO nu vor fi avizate, Google neavand nici un interes, ca cei exclusi sa invete din greseli, si sa reinceapa totul din nou.

De altfel din 26 aprilie, Sitemaps are noi functionalitati si un look nou, unul din cele mai importante este posibiliatea verificarii siteului prin inserarea unui meta tag in site. (pana acum mergea numai daca uploadai un fisier html, insa daca foloseai mod_rewrite intens, era problematic sa fie gasit de Google, plus alte probleme legate de codul http 404).

Indexing summary, este o alta noutate, iti arata daca siteul tau este indexat, si cand a fost ultima data vizitata de Googlebot.

Spam report, a fost inclus si ea in Sitemaps (exista si pana acum ca tool independent) + Reinclusion request form o alta noutate interesanta, pe care trebuie sa-l completezi daca vrei ca siteul sa fie indexat din nou, cu o rubrica imensa pentru confesiuni (unde crezi ca ai gresit, ce ai gresit, si ce ai facut pentru a remedia situatia).

Sursa: Matt Cutts, Sitemaps Blog

Tag-uri Technorati: ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare