Webmaster de serviciu

Blogging la maxim

In ultimele zile am fost martori la cea mai frumoasa demonstratie a fortei comunitatii bloggerilor din Romania. Cel putin asa vad eu cele intamplate cu siteul zoso.bash.ro. Zoso, castigator a trei premii la RoBlogFest, a postat pe blogul lui o insemnare cu titlul Taran in Spania, in care un individ plecat in Spania, isi face de ciuda "prietenilor" ramasi acasa, cu un Audi A6.

Filmul era cum era, tipul spunea ce spunea, insa sentimentele starnite au facut ca linkul spre postul respectiv sa fie distribuite pe ce in ce mai multe canale, si ca urmare, filmul de pe YouTube.com (ulterior sters de cel care a facut public) fiind vizualizat in 2-3 zile de aproximativ 110.000 de oameni, totul culminand in faptul ca filmuletul a fost prezentat la Stirile de la ProTV (miercuri).

In aceste cateva zile numarul de vizitatori pe zi de pe zoso.bash.ro a crescut de aproximativ 20 de ori, ajungand ca marti sa inregistreze 8747 vizitatori unici, si aproximativ 19.000 de descarcari de pagina. Numere impresionante pentru un blog in care proprietarul scrie din placere, si mai mult pentru prietenii lui.

Interesant ar fi fost, daca acest flux de vizitatori ar fi putut monetizata cumva, am fi vazut cam cat valoreaza o singura parere (idee de o zi, insemnare , ce o fi ea). ( Poate trebuia eu sa ma misc mai repede si sa pun un banner ablog.ro la Zoso :) )

Tag-uri Technorati: , , ,ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare