Webmaster de serviciu

Pe drumul cel bun

Ma incanta cum se dezvolta si creste de pe o saptamana pe alta aceasta platforma de blogging, ma bucura enorm, si imi face placere sa lucrez la ea Si imi place si mai mult ca cei de la Weblog ro nu au gasit alte icoane pentru feed-urile lor decat cele de pe ablog ro Nu-i nimic si eu am luat de altundeva (oare, chiar de la ei?)


Tagclouds

Dupa al patrulea template, o alta noutate este afisarea de tagclouds. Tagclouds inseamna un nor de cuvinte (sau tag-uri - concept inca neimplementat pe ablog) , in care marimea cuvintelor se schimba in functie de frecventa de aparitie a acestora, si incearca sa fie o oglinda a continutului blogului respectiv. Tagcloud-ul implementat pe blogurile ablog.ro foloseste cuvintele din primele 250 de caractere ale insemnarilor si cele din titlul insemnarilor (acestea din urma cu o pondere dubla).

Norile de cuvinte sunt generate periodic (din ora in ora), deci la postarea unei insemnari rezultatele nu se vad instantaneu. Acest feature trebuie activat din dMarc Broadcasting un "digital solutions provider for the radio industry" . Ei doresc sa integreze in Adwords in technologia dMarc si sa creeze o nou canal de distributie pentru advertiserii lor, se spune intru-un comunicat.
"Google is committed to exploring new ways to extend targeted, measurable advertising to other forms of media," Google's Tim Armstrong, vice president of Advertising Sales, said.

"We anticipate that this acquisition will bring new ...

Citeste mai departe 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare