Webmaster de serviciu

Vulnerabilitate in phpBB si vBulletin

A fost raportata o vulnerabilitate in phpBB ce poate fi exploatata de atacatori pentru a lansa atacuri de tip script insertion.Vulnerabilitatea este cauzata de verificarea necorespunzatoare a datelor de intrare transmise prin intermediul elementului de tip tag url utilizat de suportul pentru cod de tip bbcode. Aceasta poate fi exploatata pentru a injecta cod arbitrar HTML si script ce va fi executat in sesiunea de browser a utilizatorului la vizitarea unui site afectat, cand acesta vizualizeaza datele...
Citeste mai departe


Blogging pentru bani

Articol interesant de la Andy Hagans care descrie in postul lui ca a cumparat un blog despre poker. Descrie in detaliu de unde a cumparat, de ce a cumparat si cum a evaluat valoarea blogului respectiv. ( De altfel Andy Hagans a trecut de curind si in mod oficial la statutul de blogger de la SEO specialist - specializat in link building - ajungand pe locul 1 in Google pentru cuvantul "pope" exact cand trebuia, cu un blog la care colaboreaza - vezi aici)

Si in ideea articolului...
Citeste mai departe


Speculatii despre Google pentru 2006

A auzit cineva de la un prieten care auzise de la prietenul unui alt prieten - asta este sursa ce mai probabila a vestii conform caruia in 2006 Google ar incepe producerea si distribuirea calculatoarelor Googleizate prin reteaua Wallmart la pretul de 199$. (fabricate in China evident)

Pe Google PC ar rula o versiune "googleizata" a Linuxului, oferind serviciile gratuite ale lui Google, conturi de email de 1 Giga cu fiecare computer si celelalte servicii existente si viitoare.

Daca am inteles...
Citeste mai departe 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare