Webmaster de serviciu

Speculatii despre Google pentru 2006

A auzit cineva de la un prieten care auzise de la prietenul unui alt prieten - asta este sursa ce mai probabila a vestii conform caruia in 2006 Google ar incepe producerea si distribuirea calculatoarelor Googleizate prin reteaua Wallmart la pretul de 199$. (fabricate in China evident)

Pe Google PC ar rula o versiune "googleizata" a Linuxului, oferind serviciile gratuite ale lui Google, conturi de email de 1 Giga cu fiecare computer si celelalte servicii existente si viitoare.

Daca am inteles bine din newsletterul Webproworld, sistemul de operare ( Goog/OS ) ar fi server dependent, cea ce ar insemna nevoia si obligativitatea conexiunii de internet, iar afacerea Google / AOL ar permite primei firme sa furnizeze continut multimedia de prima mana, care ar putea fi vizualizat evident prin Google - Video Viewer.

Insa daca aceste lucruri ar fi mai multe decat simple zvonuri cu siguranta am fi auzit deja declaratii de la mai marii IT-ului. Insa nici acest lucru nu e pierdut de tot urmeaza in acest weekend Consumer Electronics Show de la Las Vegas, unde se vor prezenta si vor tine discurs atat Larry Page de la Google cat si Bill Gates si Terry Semel de la Yahoo.


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro, design by Sebastian Schmieg
Termeni si Conditii de Utilizare